вівторок, 11 вересня 2012 р.

Ігор Померанцев висловив солідарність учасникам акцій на підтримку ТВі (+ВІДЕО)

Ігор Померанцев висловив солідарність учасникам акцій на підтримку ТВі (+ВІДЕО)

Журналіст, дисидент, письменник, редактор російської служби «Радіо Свобода» в Празі Ігор Померанцев висловив підтримку у ТВі та учасникам мітингів протестів щодо тиску на телеканал. Про це він сказав під час свого виступу у Чернцівцях, де проходить Третій Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz.

«В Києві проходить демонстрація солідарності з українським опозиційним каналом ТВі, - звернувся до присутніх Ігор Померанцев. - І мої слова - це знак солідарності. Я з тими людьми, хто зібрався в Києві, оскільки цьому каналу потроху відсікають руки, ноги, пальці... І мені як журналісту дивитися і спостерігати за цим боляче».

Ці слова присутні вітали оплесками. Загалом аудиторія фестивалю того дня складала близько 50-ти тисяч осіб. Як розповіла присутня на Meridian Czernowitz журналістка Ольга Веснянка, виступ Ігоря Померанцева та інших поетів проходив на сцені, спорудженій на териорії найбільшого у регіоні Західної України Калинівського ринку. Фестиваль транслювався по локальному радіо, аудиторія якого складала десятки тисяч слухачів.

На фестивалі, що присвячений переважно німецькій поезії, присутні представники ЗМІ Німеччини.

Немає коментарів:

Дописати коментар