середа, 30 вересня 2009 р.

Благодійний фонд «Нові традиції» оголошує конкурс синопсисів!

Конкурс синопсисів короткометражного художнього кінофільму про українських заробітчан в рамках 39-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».


1. ОРГАНІЗАТОР КОНКУРСУ
Конкурс організований Благодійним фондом «Нові традиції» на підтримку проекту «ZAROBITCHANY.ORG» і здійснюється в рамках проведення 39-го МКФ «Молодість».


2. МЕТА КОНКУРСУ

Пошук оригінальної ідеї для написання повноцінного сценарію.


3. НОМІНАЦІЇ
Конкурс проводиться в номінації: «За кращий синопсис короткометражного художнього кінофільму»


4. ГРАНТ
Переможець конкурсу отримує грант у розмірі 3000 дол. США на написання повноцінного сценарію короткометражного ігрового кінофільму та сертифікат переможця.


5. ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ
В конкурсі можуть взяти участь всі бажаючі. Жодних обмежень за віком, громадянством, освітою чи професійною належністю учасників немає.


6. ВИМОГИ ДО КОНКУРСНИХ РОБІТ
Сюжет повинен носити реалістичний характер та базуватися на правдивих історіях з життя українських заробітчан. Розмір синопсису не повинен перевищувати 500 слів. Роботи можна підготувати на вибір двома мовами - українською або англійською.
Тексти конкурсних робіт надсилайте в форматі текстового редактора Microsoft World (прикріпленим файлом, без архівації) на адресу synopsis@newtraditions.org.ua з поміткою «Синопсис художнього фільму». В електронному листі слід також вказати ПІБ автора, псевдонім (якщо є), дату народження, поштові реквізити, телефон та адресу електронної почти. Синопсиси, надіслані на конкурс, не рецензуються і не повертаються.
Переможець конкурсу протягом 6 місяців (180 днів) зобов’язаний підготувати сценарій короткометражного художнього кінофільму. Умовою отримання гранту є підписання договору про надання гранту.


7. СТРОКИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ
Електронні файли з синопсисами приймаються з 01 по 29 жовтня 2009 року включно. Підсумки конкурсу будуть підведені 31 жовтня 2009 року. Нагородження переможця відбудеться 01 листопада 2009 року.


8. АВТОРСЬКІ ПРАВА
Майнові та немайнові права на синопсиси, надіслані для участі в конкурсі, належатимуть авторам. Організатори забезпечують захист робіт від тиражування і розповсюдження без згоди автора. Будь-яке комерційне використання синопсисів, що виходить за рамки конкурсу, потребує підписання договору з автором і не можливе без його згоди.
За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном (044) 592 0533.

Назад

Немає коментарів:

Дописати коментар