понеділок, 5 жовтня 2009 р.

55-а Генеральна асамблея Асоціації атлантичного договору?

Пам'ятаєте, я Вас про нову стратегічну концепцію НАТО розпитувала? Вірніше про роботу над нею?

Так, натрапила. На рідкісне явище, на анонс у Бюлетені Україна-НАТО, бо там завжди про те, що було й часом понад тиждень тому. А тут знач:

"...

Анонс майбутньої події

7–10 жовтня п.р. в Києві відбудеться 55-а Генеральна асамблея Асоціації атлантичного договору - найбільш представницького щорічного громадського форуму з питань безпеки. Напередодні, 7-8 жовтня п.р. пройдуть 14-а Генеральна асамблея Молодіжної асоціації атлантичного договору та засідання Атлантичної асоціації молодих політичних лідерів. В цих заходах передбачається участь майже 300 представників з 42 країн-членів Асоціації атлантичного договору та зацікавлених міжнародних і регіональних організацій, відомих політиків, експертів, молоді.

Особливістю зазначеної ювілейної асамблеї, яка лише вдруге проходитиме в країні колишнього СРСР і втретє в державі, яка не є членом НАТО, має стати значне представництво і участь активістів широкого загалу і українського політикуму. Більш актуальним для регіону і України, зокрема, є і визначений порядок денний цього форуму: "Безпека для громадянського суспільства в ХХІ столітті". На ньому передбачається обговорити нову Стратегічну концепцію НАТО, кроки стосовно покращення ситуації в Афганістані та її вплив на стан міжнародної безпеки, подальше розширення партнерства Альянсу, енергетичну безпеку в розширеному Чорноморському регіоні, сучасну Громадську стратегію щодо сприяння інтеграційним процесам та її інформаційний і освітній виміри.

55-а Генеральна асамблея Асоціації атлантичного договору дає нагоду для презентації і врахування міжнародного досвіду та започаткування спільних проектів і програм. Ключовим має стати обговорення теми "Важливість України для міжнародної безпеки" як на спеціальній, так і на інших сесіях, відображення її в пропозиціях та документах цього форуму.

..."

Напевно, мали на увазі - "обговорити бачення нової стратегічної концепції", бо її ж нема ще-)

Бо анонсували: Група мудреців розпочне свою роботу у вересні і має підготувати положення нової стратегічної концепції НАТО.

Крім того: ? Де пройде захід? ? Як потрапити? ? Порядок денний?



Немає коментарів:

Дописати коментар